fb-image


ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ; ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ! Phone Icon Amelies 699 678 7878
Δωρεάν Μεταφορικά*
Search Button Amelies
Εναλλακτικά

Καλάθι
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σου.

Φλοράλ Καλοκαιρινά Φορέματα: Μίνι & Μακριά για το 2023!

Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2023

Φλοράλ Καλοκαιρινά Φορέματα: Μίνι και Μακριά για το 2023!

Τώρα που το καλοκαίρι 2023 έχει έρθει για τα καλά και η θερμοκρασία ανεβαίνει, είμαστε σίγουρες ότι θέλεις να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με κομμάτια-κλειδιά που θα μπορείς να φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ. Μην ψάχνεις άλλο, γιατί θα σου δείξουμε τα καλύτερα φλοράλ καλοκαιρινά φορέματα για φέτος, οικονομικά, μοντέρνα και μοναδικά!

Mini και αέρινα γυναικεία φορέματα

Και μόνο που διαβάζεις αυτές τις λέξεις, ξέρεις ακριβώς σε τι αναφερόμαστε! Πανέμορφα φλοράλ φορεματάκια σε έντονα χρώματα, με μεγάλα και έντονα λουλούδια ή ρομαντικά σε παλ αποχρώσεις, σίγουρα τα έχει πάρει το μάτι σου. Πρόκειται για τα πιο μοντέρνα γυναικεία ρούχα του φετινού καλοκαιριού, που θα φορεθούν πολύ και μιας και μιλάμε για οικονομικά καλοκαιρινά φορέματα, μη διστάσεις να πάρεις περισσότερα από ένα, για να μπορείς να τα εναλλάσσεις. Και, φυσικά, μην ξεχάσεις να τα βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές σου! Είναι τέλεια για ένα ρομαντικό ραντεβού στο ηλιοβασίλεμα!

Tip from our stylist: Tα φορέματα αυτά δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα, γιατί με ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια ή εσπαντρίγιες, είσαι έτοιμη για έξοδο σε 5 λεπτά.

Οικονομικά καλοκαιρινά φορέματα με ταπεραμέντο Ιταλίας

Μια από τις πιο hot τάσεις τις σεζόν στα φορέματα το 2023 είναι αυτά που παραπέμπουν σε ιταλικά θέρετρα και κολακεύουν τις καμπύλες – σκέψου Σικελία και μεσογειακές γυναίκες! Φλοράλ καλοκαιρινά φορέματα με μεγάλο ντεκολτέ, ή με σφηκοφωλιά στο μπούστο και τη μέση για να στενεύουν τη σιλουέτα, αγκαλιάζουν το κορμί και ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο. Η ιταλική φινέτσα είναι εμφανής σε αυτά κομμάτια, που συνήθως έχουν πιο μεγάλα και εμβληματικά patterns και έντονα χρώματα – φόρεσέ τα για ποτό το βράδυ ή στο ραντεβού σου και θα μας θυμηθείς!

Tip from our stylist: Ένα φόρεμα τέτοιου στυλ πρέπει να παραμένει ο πρωταγωνιστής του outfit. Μην το κρύψεις με πολλά κοσμήματα, άσε το να λάμψει, φορώντας μόνο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκους.

Maxi και minimal ταυτόχρονα; Με φλοράλ φορέματα γίνεται!

Και όμως γίνεται! Ένα μάξι φλοράλ φόρεμα μπορεί να είναι το πιο minimal ρούχο σου, και αυτό που δε θα σε κουράσει και δε θα βαρεθείς ποτέ! Προτίμησε ένα λευκό μακρύ φόρεμα με μικρά λουλουδάκια σε ένα μόνο χρώμα που θα κάνει αντίθεση με το λευκό, όπως φούξια ή μπλε. Έξτρα πόντοι στυλ τα βολάν στο κάτω μέρος, που θα ανεμίζουν στο καλοκαιρινό αεράκι.

Tip from our stylist: Τα μάξι φλοράλ είναι πιο καθημερινά ρούχα και δεν θα τα προτείναμε για ένα επαγγελματικό ραντεβού ή βραδινή έξοδο. Αντιθέτως, είναι το ιδανικό ρούχο για βόλτα στην πόλη – και μόλις νυχτώσει ρίξε ένα τζιν μπουφάν στους ώμους.

Καλοκαιρινό ντύσιμο γραφείου με ανατρεπτικές λεπτομέρειες

Τα πιο όμορφα και cute γυναικεία νεανικά ρούχα, με έντονο ταπεραμέντο και για μοναδικές εμφανίσεις είναι αυτά με τις ανατρεπτικές λεπτομέρειες εκεί που δεν τις περιμένεις. Μεγάλα μανίκια «φούσκα», εντυπωσιακά βολάν στο ντεκολτέ, δετές τιράντες αντί για απλά μανίκια, με τους ώμους έξω: οι επιλογές είναι πάρα πολλές! Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι τα έντονα σχέδια σε συνδυασμό με τα έντονα κοψίματα – το στιλ δεν έχει πλέον τους κανόνες που είχε κάποτε και τα πιο μοντέρνα φλοράλ καλοκαιρινά φορέματα είναι αυτά που δεν φοβούνται να κάνουν τη διαφορά!

Tip from our stylist: Συνδύασέ τα με sneakers ή μαύρα ροκ μποτάκια για έξτρα πόντους στυλ, και για να πετύχεις το ιδανικό ντύσιμο για το γραφείο ενώ θα παραμένεις άνετη όλη μέρα!

Μην το σκέφτεσαι άλλο λοιπόν! Τσέκαρε τα πιο μοντέρνα γυναικεία ρούχα της Amelies και θα βρεις το φλοράλ φόρεμα που θα ερωτευτείς!

 

Βρες τα πιο στιλάτα φλοράλ καλοκαιρινά φορέματα!

LET'S BE FRIENDS
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας.

LET'S BE FRIENDS
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας.

test