fb-image


ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ; ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ! Phone Icon Amelies 699 678 7878
Δωρεάν Μεταφορικά*
Search Button Amelies
Εναλλακτικά

Καλάθι
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σου.

Αυτά είναι τα πιο hot trends για τα γυναικεία ανοιξιάτικα ρούχα του 2023!

Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2023

Ροζ γυναικείο πουκάμισο από τη συλλογή της Amelies

Ο χειμώνας αποτελεί πια παρελθόν και η άνοιξη έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της. Τα χιονισμένα τοπία δίνουν τη θέση τους πια στις ανθισμένες αμυγδαλιές και η διάθεσή μας μοιάζει να αλλάζει μαζί τους. Παράλληλα, είναι μια καλή ευκαιρία για να βάλεις στην άκρη τα χειμωνιάτικα και να αναζητήσεις τα κατάλληλα ανοιξιάτικα γυναικεία ρούχα για το 2023!

Προβληματίζεσαι τι να επιλέξεις για αυτή την εποχή; Ευτυχώς, η ομάδα της Amelies έχει φροντίσει για εσένα και έχει συλλέξει τις καλύτερες προτάσεις σε γυναικεία ανοιξιάτικα ρούχα. Επιλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις κάθε γυναίκας, αλλά και για σένα που θέλεις να βρίσκεσαι πάντα μέσα στη μόδα!

Τα φορέματα είναι πάντα η καλύτερη πρόταση!

Υπάρχει πιο θηλυκή και εντυπωσιακή επιλογή ρούχου από τα γυναικεία maxi φορέματα; Καταφέρνουν να εντυπωσιάζουν σε οποιαδήποτε περίσταση και αν τα φορέσεις δίνοντας μια σοφιστικέ πινελιά στο outfit σου. Επιπλέον, δεν περιορίζονται στα χρώματα: μαύρο, λευκό, κόκκινο, μπλε και άλλα πολλά για να διαλέξεις αυτή την εποχή.

Αν πάλι θέλεις κάτι πιο κοντό σε μήκος, τα γυναικεία midi φορέματα είναι μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά στη φόρμα που αγκαλιάζει όλο το κορμί. Ανέδειξε τη χάρη και την ομορφιά του κορμιού σου με ένα φόρεμα midi σε γαλάζιο χρώμα και αυτή την άνοιξη!

Να προτιμήσεις πλεκτές επιλογές;

Για τις γυναίκες που ο καιρός είναι ένα θέμα για την επιλογή του ντυσίματος τους, προτείνονται τα πλεκτά φορέματα. Πιθανότατα να έχεις κρατήσει κάποια κομμάτια από το χειμώνα ή να ψάχνεις κάτι πιο ελαφρύ. Αναλόγως την πλέξη, μπορείς να βρεις πιο χοντρά αλλά και πιο λεπτά για να απολαμβάνεις κάθε μέρα χωρίς πίεση.

Μονόχρωμα, σατινέ ή με ρίγες;

Μπορεί το πουκάμισο να συνδέεται συχνά με το ανδρικό ντύσιμο, αλλά δεν περιορίζεται μόνο στο ένα φύλο. Για αυτό έχουν αρχίσει να κυριαρχούν και τα γυναικεία πουκάμισα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, πιο κλασικά και πιο σύγχρονα, ώστε να ταιριάζουν σε κάθε στιλ. Σου προτείνουμε μια μαύρη σατινέ πουκαμίσα που αναμφίβολα μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις.

T-shirt, ότι πιο άνετο κυκλοφορεί

Τα γυναικεία μπλουζάκια δε χρειάζονται συστάσεις. Μπορούν να ταιριάξουν με όποιο κομμάτι ρουχισμού επιλέξεις να τα συνδυάσεις, αρκεί να είναι κοντά χρωματικά και σχεδιαστικά. Ένα μαύρο μπλουζάκι μπορεί να φορεθεί με ένα λευκό παντελόνι, ενώ τα κόκκινα tshirts αποτελούν ιδανική επιλογή αν είσαι σε mood για να φορέσεις ένα παντελόνι σε μπλε απόχρωση.

Αίσθηση με στιλ μέχρι τα νύχια

Επειδή οι τάσεις στα γυναικεία νεανικά ρούχα δεν περιορίζονται μόνο στις μπλούζες και τα φορέματα, δεν μπορούσαμε να μην αναφέρουμε μια τάση που συνεχώς επιστρέφει δριμύτερη. Τα υφασμάτινα γυναικεία παντελόνια μπορούν να φορεθούν μέσα στην άνοιξη, αφήνοντας το σώμα να αναπνεύσει χωρίς να κρυώνει. Οι χρωματικές επιλογές ποικίλουν, για να βρεις αυτό που ψάχνεις. Επιπλέον, αποπνέουν μια ιδιαίτερη κομψότητα που δύσκολα μπορεί να σου χαρίσει ένα τζιν.

Για πιο αθλητικό και street style ντύσιμο

Μπορεί να έγιναν γνωστά στα αθλήματα του στίβου και μετά να κατέκτησαν τις πασαρέλες, όμως φέτος τα γυναικεία κολάν μπορούν να φορεθούν σε διάφορους ανοιξιάτικους συνδυασμούς. Δοκίμασε τα με ένα πουκάμισο και ζακέτα για πιο αέρινες εμφανίσεις ή με ένα λευκό μπλουζάκι και δερμάτινο jacket για τις ημέρες που ο καιρός το επιτρέπει.

Η εύκολη λύση για την καθημερινό style!

Σίγουρα θα υπάρξουν μέρες που θα ήθελες να έχεις τον συνδυασμό ρούχων έτοιμο για να τον φορέσεις. Για αυτό έχουν δημιουργηθεί τα γυναικεία σετ ρούχων, ώστε να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση του καθημερινού πονοκεφάλου. Ειδικά όταν ψάχνεις κάτι πιο απλό, casual αλλά και στιλάτο, ένα σετ γυναικεία ρούχα θα σου λύσει τα χέρια.

Μπορεί η άνοιξη να αποτελεί τη μεταβατική περίοδο από το χειμώνα προς το καλοκαίρι, αλλά εσύ οφείλεις να την υποδεχθείς με τα ανάλογα μοντέρνα γυναικεία ρούχα. Κάθε πρόταση είναι ξεχωριστή, ενώ η προσωπική σου πινελιά μπορεί να την κάνει μοναδική. Ιδανικά, μπορείς να συμπληρώσεις κάθε ντύσιμο με μποτάκια ή με γυναικεία sneakers, αναλόγως το κρύο που θα συναντήσεις. Και η Amelies διαθέτει μια μεγάλη συλλογή για να επιλέξεις ό,τι ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ και γούστο!

Βρες το δικό σου ανοιξιάτικο look!

LET'S BE FRIENDS
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας.

LET'S BE FRIENDS
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας.

test